Skip to content

Over onderneemsterren

Onze doelstelling is om van en met elkaar te leren en samen te werken om zodoende persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling te stimuleren. Wij manifesteren ons als de netwerkorganisatie voor vrouwelijke zelfstandige ondernemers in Land van Cuijk, Maasduinen, Venray en Horst aan de Maas.

Een platform waar we elkaar kunnen ontmoeten,
van elkaar kunnen leren en samenwerken.

Oorsprong
Onderneemsterren is in 2003 ontstaan op initiatief van Rabobank Peelrand. De netwerkvereniging werd opgericht om het contact tussen vrouwelijke ondernemers in de regio Wanroij, Sint Anthonis en Vierlingsbeek te stimuleren. Na verloop van tijd werd de rol van de Rabobank kleiner en met ingang van 2006 staat Onderneemsterren volledig op eigen benen.

Anno nu waait Onderneemsterren als een frisse wind door Noord-Brabant en Noord-Limburg. Met leden, verspreid over Land van Cuijk, Maasduinen, Venray en Horst aan de Maas.

Kernwaarden van de Onderneemsterren
•  Samenwerken
•  Leren van elkaar
•  Professioneel
•  Persoonlijk

Binnen ons netwerk ontmoet je vrouwelijke ondernemers van alle leeftijden en uit alle branches. Dat vinden wij belangrijk want juist dan kunnen we veel van elkaar leren en elkaar stimuleren.

Bijeenkomsten
Wij hebben eens in de twee maanden een bijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn uiteraard gericht op ondernemen maar altijd met een persoonlijke blik. Na afloop is ons streven dat het weer een toegevoegde waarde heeft gehad zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Wij krijgen enorm veel energie van de bijeenkomsten en gaan vol enthousiasme en met nieuwe ideeën de deur uit.
Onderneemsterren is een enthousiaste, actieve organisatie met een formule die werkt!

Back To Top